Club de Discuţii Economice ASEM

 • CDE ASEM

 • Despre noi…

  CDE ASEM - un grup de tineri interesaţi de economia practică din Moldova. Scopul: de a cunoaşte personalităţi interesante de pe arena economică a ţării noastre și de a acumula din experiența acestora prin interacțiuni directe cu ei în timpul sesiunilor de discuții.
 • Administrare

 • Reclame
 • Introdu adresa ta de email

  Alătură-te altor 167 de urmăritori

CDE invită: Află mai multe despre Proiectele World Bank Moldova!

Posted by Club de Discutii Economice pe noiembrie 17, 2010

Clubul de Discuții Economice ASEM

anunță despre organizarea unei sesiuni la data de 20 noiembrie 2010, dedicate discuțiilor despre Proiectele World Bank în Moldova și Impactul acestora asupra mediului socio-economic din RM

Invitaţii speciali de astă dată sunt domnul Victor Neagu, External affairs officer al Băncii Mondiale Moldova, şi domnul Iaroslav Baclajanschi, Economist în oficiul Băncii Mondiale. Evenimentul va avea loc în auditoriul 104, bloc B, orele 11.00. Dacă sunteți interesați de acest subiect și doriți să participați la întâlnirea organizată sunteți invitați la 20 noiembrie să vă alăturați!

**Moldova s-a alăturat Băncii Mondiale în 1992. Doi ani mai târziu a aderat la Asociaţia de Dezvoltare Internaţională (ADI) – sursă importantă a împrumuturilor Băncii Mondiale. De atunci, Banca Mondială a sprijinit în mod consistent programul de reforme economice ale ţării, contribuind la reducerea sărăciei şi ridicarea nivelului de trai al populaţiei. Mai multe informații despre activitatea Băncii Mondiale în Moldova: site WB.

Reclame

Un răspuns to “CDE invită: Află mai multe despre Proiectele World Bank Moldova!”

 1. vitalie drăgan said

  Bravo ! Vă salut că existaşi şi-nsfîrşit realizaşi cîte ceva.
  Personal m-ar interesa, silvicultor de meserie ce sînt, dar actualmente şomer (cu studiu de doctorat încă nefinisat, dar cu o mulţime de planuri inclusiv în domeniul silviculturii şi nu numai) – 1)care vor fi următorii invitaţi de la Banca Mondială, tematicile dacă sînt cumva întărite, şi 2) Pînă în septembrie curent, a existat Programul FLEG, susţinut financiar inclusiv, de Banca Mondială, e în legătura cu furturile, tăerile ilicite de arbori, realizarea neautorizată a masei lemnoase, ce în masă au intrat, din păcate în modă, în tot spaţiul exsovetic, şi nu numai,deaemenea, cel puţin exCAER – întrebarea e nu socoate careva de la Banca Mondială că mult prea devrene s-a încheiat acest program, atît de util societăţii noastre?
  – Doar pădurile sînt în continuare afectate !!!
  – Ca ecolog, căci ăsta-mi este darul, pot să spun hobiul meu, faptul dat nu mă poate lăsa indiferent, înspecial că băeţii programului de la FLEG, mă rog concurenţă, se vede că simt,iarinformaţia costă bani ăîn ziua de azi, din păcate, nu-i oare aşa ? aşi vrea să cred altfel, dar sîntem cine sîntem şi, pîncînd, basta; nici că mi-au dat vre-un răspuns la insistentele mele scrisori de a afla dar cam ce noi programe finanţează şi are de susţinut material Banca Mondială ?!
  Vă mulţumesc anticipat.
  Cu respect Vitalie DRĂGAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: